Nuffnag Ads

Sunday, 5 March 2017

1.4 Juta Kutipan Filem J Revolusi


1.4 juta Filem J Revolusi telah dijual.. Wow.. !!! Ari nie baca berita dari page Grand Brilliance terasa sedikit teruja al maklum Iera Internship dkt sana so berkobar-kobar juga lah promote filem nie.. hehehe.. sangat menakjubkan apabila filem malaysia dinobatkan sebagai Filem Terbaik. Kebanyakkan Filem-filem malaysia sukar memikat hati penonton akan tetapi filem J Revolusi telah memberi kepercayan kepada semua penonton di Malaysia.. Siapa cakap filem malaysia tak boleh buat macam Hollywood.. hehhee.. so dh boleh lihat kualiti filem ini macam mana kan?




Iera dah tengok filem ni semalam bawa 1 families pergi tengok. Mula-mula semua resah takut cerita ni tak best.. so Iera yakin kan mereka bahawa cete nie banyak aksi dan tak ada bab cintan cintun.. jadi Iera book tiket online untuk semuanya so kami pergi menonton di IOI MALL PUTRAJAYA...





Bila habis ha... baru mereka rasa penangan filem ini macam mana.. diorang kata kadang-kadang jalan cerita nie tak masuk akal sebab tak jangka akan buat sebegitu.. heehhe.. so im hepii bila diorang pun suka tengok cerita ni siap bagi 5 Bintang woo... Jadi siapa yang tak pergi lagi menonton Filem J Revolusi pergi sekarang jangan terlambat okiess... dan kepada sesiapa yang menonton wayang diminta tiket wayang korang tu simpan lah.. sebab boleh masuk pertandingan yang dianjurkan oleh Gb untuk Filem J Revolusi. macam mana nak masuk content tue? Jom Iera ajarkan..

Untuk memenangi sebuah kereta bernilai RM 80,000. Layari www.jrevolusi.my untuk maklumat penuh peraduan atau click link https://www.jrevolusi.my/mazda-watch-and-win-contest.. Tertaluk terma dan syarat. Jadi jangan tunggu lagi pergi dapatkan sekarang.. !! 

Selamat Menonton J Revolusi :)

Saturday, 4 March 2017

Weeding In Garden A - Park


Hepii weekend gaiss... Hari ini weekend no kerja.. hikhik.. akan tetapi kami semua diminta bersiap-siap untuk pergi ke Weeding di A-Park Cyberjaya. katanya weeding nie di dalam Taman gitu.. so nak taknak jom pergi.. hhehehe.. kami sekeluarga keluar pada pukul 1pm bergerak ke sana.

Weeding nie kawan parents and adik lelaki masa zaman sekolah jadi kami yang tak kenal datang dan makan-makan ja.. yang best memang diorang buat dalam taman. ala-ala de pool dan siap de kereta golf yang bawa tetamu-tetamu dari parking kereta sehingga ke temapt weeding tue. Tak sempat nk ambik gambar sebab sibuk dnegan makan lagi-lagi sedap makanan yang sediakan... Hehehe... 











Jadi ini gambar yang dapat ambik.. bukan ambik gambar dengan pengantin sebab x kenal.. ahahhaah.. so Terima kasih tuan rumah.. Lepas habis weeding ni kami menuju ke IOI Putrajaya. apa lagi g serbu Filem J Revolusi lah.. sebab iera dah booking online awal-awal pagi tadi ajak semua pergi menonton.. ehhehee...


so nnti-nnti lah ya Iera cete psal J Revolusi.. nak tidur dulu.. hehehee.. Good Nitez Korang.. Zzzzz...

Thursday, 2 March 2017

Filem J REVOLUSI


Ari ini 2 March korang... !!! apa yang Iera suka sangat pasal 2 March nie ya.. Korang nak tahu apa dia..  Hahahaha... 


Tadddaaaaaa..... 




Inilah yang Iera gembira sangat-sangat. Hahahaha.. Nampak tak? Al maklum kerja bahagian PrimeWorks so semangat lah juga untuk mempromosikan Filem yang ramai nanti-nantikan.. Lagi-lagi dekat Office nie ramai yang memakai Tshirt J Revolusi untuk Hari Pertama Ditayangkan.. 

Mestilah yang ditungu-tunggu iaitu J Revolusi..? Korang dah tengok belom..? Ada sesetengah yang hadir di Majlis Gala J Revolusi mesti dah tonton Filem ni dan banyak berikan kesan dan maklum balas mengenai Filem J Revolusi.. Nak tahu apa komen yang diorang berikan Korang semua kena lah tengok Okiess.. Cepat pergi ke Pawagam yang berdekatan sekarang untuk menonton Filem Aksi kali ini.

J Revolusi nie apa? 

Oke mari Iera ceritakan mengenai sinopsis Filem J Revolusi ini.. mana tahu boleh menarik minat korang untuk pergi rebut tiket wayang kan J Revolusi kan.. tapii... jangan samakan cerita J Revolusi ini dengan Cerita Filem Polis Evo okiess.... 

Sinopsis Filem J Revolusi

Mengisahkan tentang Jay Zulkarnain ( Dilakonkan oleh Zul Ariffin ) yang merupakan seorang ketua pegawai Unit Tindakan Khas ( UTK ). Dimana Pasukannya begitu digeruni dengan penyenayah kerana kepakaran mereka berdepan dengan musuh. Konflik bermula apabila adik Jay iaitu Dian ( Dilakonkan Oleh Fazura ) yang merupakan seorang ejen ditangkap oleh pengganas misteri. Dalam misi menyelamat adiknya itu, Jay terperangkap dan dituduh membunuh seornag rakan setugasnya. Tercetuslah Pelbagai Konflik  dan Insiden mengejut yang mengahantui Jay.






Filem J Revolusi ini diterbitkan oleh produksi Grand Brilliance Sdn Bhd dengan kerjasama Infinitus Production akan mengeluarkan filem aksi tempatan terbaru. J Revolusi yang diarahkan oleh sutradara Zulkarnain Azhar. Filem ini membariskan Ramai pelakon Popukar seperti  Zul Ariffin, Izara Aishah, Nur Fazura, Farid Kamil, Iedil Putra dan ramai lagi. Filem ini menelan belanja sebanyak RM 2.7 Juta dan ditayangkan di Pawagam pada Hari ini iaitu 2 Mac 2017.



                                                     



                                   


So jangan tunggu lagi, Jom ke Pawagam sekarang untuk menonton Filem J Revolusi. Support Filem Malaysia.. Yeahhh.. !!!