Nuffnag Ads

Saturday, 4 March 2017

Weeding In Garden A - Park


Hepii weekend gaiss... Hari ini weekend no kerja.. hikhik.. akan tetapi kami semua diminta bersiap-siap untuk pergi ke Weeding di A-Park Cyberjaya. katanya weeding nie di dalam Taman gitu.. so nak taknak jom pergi.. hhehehe.. kami sekeluarga keluar pada pukul 1pm bergerak ke sana.

Weeding nie kawan parents and adik lelaki masa zaman sekolah jadi kami yang tak kenal datang dan makan-makan ja.. yang best memang diorang buat dalam taman. ala-ala de pool dan siap de kereta golf yang bawa tetamu-tetamu dari parking kereta sehingga ke temapt weeding tue. Tak sempat nk ambik gambar sebab sibuk dnegan makan lagi-lagi sedap makanan yang sediakan... Hehehe... 











Jadi ini gambar yang dapat ambik.. bukan ambik gambar dengan pengantin sebab x kenal.. ahahhaah.. so Terima kasih tuan rumah.. Lepas habis weeding ni kami menuju ke IOI Putrajaya. apa lagi g serbu Filem J Revolusi lah.. sebab iera dah booking online awal-awal pagi tadi ajak semua pergi menonton.. ehhehee...


so nnti-nnti lah ya Iera cete psal J Revolusi.. nak tidur dulu.. hehehee.. Good Nitez Korang.. Zzzzz...

No comments: